Opleiding Instructeur Eerste Hulp in Zuid-Holland

Veel eerstehulpverleners voelen de behoefte om hun kennis en vaardigheden over te dragen aan anderen. EKONED heeft een inspirerende opleiding ontwikkeld waarbij u wordt opgeleid tot vakkundig Instructeur Eerste Hulp. Zo kunt u uw kennis op uw beurt weer met anderen delen, waarmee het aantal mensen met een EHBO-diploma steeds groter wordt.

Wat leert u?

Wij leren u om de door u opgedane kennis en vaardigheden met Eerste Hulp over te brengen op uw toekomstige cursisten. Dat betekent dat wij verwachten dat u al een geldig EHBO-diploma op zak heeft. Het is noodzakelijk dat u de kennis en vaardigheden volgens de laatste druk van het Oranje Kruisboekje al goed beheerst voordat u met de opleiding tot instructeur start.

Hoe leert u?

Ons docententeam heeft een grote passie voor EHBO en lesgeven. Ons team bestaat uit een arts, een didacticus, een docent Instructeur Eerste Hulp en een Lotus docent. We combineren theoretische inleidingen met praktische oefeningen, wat de opleiding interessant en afwisselend maakt. We oefenen in verschillende werkvormen en simuleren ongevalssituaties. Wij verwachten dat onze cursisten zelfwerkzaam zijn en actief deelnemen.

Onze nieuwe opleiding start 19 september 2018.

Bent u eerstehulpverlener en heeft u interesse in deze opleiding Instructeur Eerste Hulp, meld u dan direct aan!

Zie voor de cursusdata onze agenda

Aanmelden